Ανακαινισμένο εξ ολοκλήρου βάσει σχεδίων της γνωστής διακοσμήτριας κας. Αλεξάνδρας Κατσαΐτη με pop στοιχεία αλλά και ειδικό γούστο, το Black Rose αξίζει να το επισκεφθεί κάποιος, καταρχήν λόγω του ιδιαίτερου design του:

Ξύλο, inox και χιλιάδες μικροσκοπικές κόκκινες, μαύρες και καφέ ψηφίδες, «ντύνουν» το χώρο πίσω από το bar, το ταβάνι και τις κεντρικές κολώνες δημιουργώντας αστραφτερές αντανακλάσεις με τα εντυπωσιακά γυάλινα κόκκινα φώτα, τις μπάλες με τα μικροσκοπικά led ντυμένες σε αραχνοΰφαντα υφάσματα και φυσικά τα τρία πρωτότυπα πλαίσια, όπου είναι τοποθετημένες backlight φωτογραφίες, τις οποίες επιμελείται καλλιτεχνικά η φωτογράφος κα.Εβίτα Παπαχαραλάμπους, οι δημιουργίες της οποίας ανανεώνουν ανά τακτά διαστήματα το ύφος και τη διάθεση του μαγαζιού.

Και τούτα είναι στοιχεία μόνο, της πρώτης εντύπωσης, που σίγουρα αιφνιδιάζει ευχάριστα τον επισκέπτη. Την υπογραφή τους σ΄ αυτήν την εικόνα, αλλά και τον... ήχο, έχουν βάλει δύο ακόμη άξιοι και αναγνωρισμένοι επαγγελματίες στο χώρο τους: το φωτισμό επιμελείται ο Lighting Designer και τεχνικός διευθυντής του Σάκη Ρουβά, κ. Πάρης Αναγνωστόπουλος, με δείγματα σπουδαίας δουλειάς τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό (Bay΄s Pop Festival 2003, BEA Awards, Balux, Βεργίνα Casino Θεσσαλονίκης, Super Idol talent show, κ.ά.). Για τον ήχο φροντίζει ο μηχανικός ήχου κ. ΄Αγγελος Στάβερης (ALLOU Fun Park, Palenque), μέλος πλέον της ALPHA Spectacle Services.

«Το αποτέλεσμα είναι αρκετά ικανοποιητικό, αλλά για εμάς είναι μόνο η αρχή!», λέει ο Yπεύθυνος του Black Rose, μουσικός και πρώην... Hacker, Ηλίας Παπαχαραλάμπους.

©2003-2004 Black Rose, Created by EXIS I.T.